lunes, 27 de septiembre de 2010

El PP y C's no quieren que se cierre La Monumental porque es el único lugar donde se les ovaciona

La plaza de la Monumental de Barcelona ha dicho adiós este domingo en la penúltima de las temporadas taurinas que se celebrarán en Cataluña, con una afluencia por debajo de la mitad de las 18.000 localidades que tiene la plaza. Ovacionan a Sánchez Camacho, Rafael Luna y Albert Rivera.

El PP i C's no volen que es tanqui La Monumental perquè és l'únic lloc on se'ls ovaciona
27.09.2010 - 21:09 - Països Catalans
Entre els assistents es trobaven la presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, i el líder de C's, Albert Rivera, els quals han coincidit a destacar la seva defensa de la "llibertat" i han criticat la "hipocresia" dels partits que van votar contra aquest tipus de celebracions però en canvi han blindat la celebració de 'correbous' a municipis del sud de Tarragona.  
El torero català Serafín Marín, qui ha lamentat en diverses ocasions que haurà de migrar de la seva terra per seguir amb la seva professió, ha llançat la seva muntera a Camacho abans de començar la primera de les seves feines, cosa que la presidenta del PP català ha agraït efusivament, el que li ha valgut l'ovació dels aficionats.  
Abans de començar la segona feina, Marín ha repetit el gest amb Rivera, qui al recollir-la ha estat acompanyat pels crits de "llibertat, llibertat" dels espectadors. En acabar la corrida, un grup d'espontanis han tret a coll al diputat del PP català Rafael Luna, a més de al propi Rivera.

No hay comentarios:

Publicar un comentario